Sunday, 28 November 2010

Reunion Kajang High School Class of 87-91

Tarikh: 27 November 2010
Aktiviti: Reunion Kajang High School Class of 87-91
Lokasi: Dewan Restoren d'tasik, Uniten, Bangi.

Kek Reunion

Selepas lebih 21 tahun aku meninggalkan Sekolah Tinggi Kajang, ini kali pertama aku jumpa mmbr2 lama dan bekas2 cikgu aku. Majlis ini dirancang lebih sebulan awal untuk memastikan kejayaan serta kehadiran yang ramai. Ianya, dirancang oleh AJK yg diketuai oleh Mohd Rashdan Rohani, dihadiri lebih 80 orang hadir termasuk cikgu2 dan cikgi2.

Restoren d'tasik

Pada peringkat awal, Restoran Bangi Golf Resort menjadi pilihan, tetapi atas sebab2 teknikal, lokasi majlis terpaksa ditukar ke Restoren d'tasik, bersebelahan masjid Uniten, Bangi.

Old Boys dan Cikgu-cikgi (minus aku yg amek gambar)

Malam tu memang best, sebab dapat jumpa member2 lama. Mula2 tu mmg ramai aku dah tak kenal sebab ramai yang dah berubah fizikal (saiz perut dan pipi, mengecut dan membesar), dan ada juga yang 'maintain, cam aku, huhuhu... Bila dah mula sembang, sampai terlupa janji ngan bini nak balik awal, huhuhu... mmg lupa daratan jap... Enjoy sakan mengimbau nostalgia semasa sekolah serta bertanyakan hal keluarga, pekerjaan, hobi dan lain2... Memang best dan tahniah diucapkan pada AJK yang berjaya melaksanakan majlis yang gilang gemilang ini... Harap lain kali ada lagi...

Old Boys kelas Tingkatan 1-3 Perdagangan Hijau

Old Boys kelas Tingkatan 5 Perdagangan

Cikgu-cikgi yang hadir

Old Boys kelas Tingkatan 4-5 Sastera

Otai2 semeja ngan aku.
(Clockwise: Hisham, Manohar, Tham, Desmond, Sze Tho, Chow, Izwan & Fizi)

Gambar aku ngan member semeja (ehsan Syed Norzalman)

Meja pendaftaran (AJK - Faisal & Jason)

Kugiran

Pengerusi Majlis - Syed Norzalman

Konduktor nyanyian lagu sekolah - Anantha

Ucapan wakil pelajar - Saifullizan

Ucapan wakil guru - Pn. Hasnah

Seronok nampak otai2 ni...

Cikgu Ramli khusyuk mendengar ucapan

Upacara potong kek oleh Timbalan Pengetua, Cikgu Yom

Upacara penyampaian cenderamata old boys kepada cikgu
(antara penyampai dan penerimanya adalah Azmi & Cikgu Airil)

Hidangan BBQ kambing, ikan, sotong etc

Kawad cam gambar2 lama cikgu-cikgi diselia oleh Nazarman

Cikgu Razak berkaraoke lagu dangdut...

1 comment:

  1. good work bro....after nie ado special projek pulak

    ReplyDelete